Stichting Atherin

LARP - Stichting Atherin
 
IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  Inloggen  

Deel | 
 

 notulen 13 mei 2012

Ga naar beneden 
AuteurBericht
EstherAantal berichten : 46
Registratiedatum : 07-09-09

BerichtOnderwerp: notulen 13 mei 2012   zo jun 03, 2012 6:35 am

Agenda
Aanwezig; ray, angie, maaike, steffy, eric, tim, esther, bas r, evert
1. evaluatie nara 14
2. financiën
3. monsterhok inrichting; bakken, porto’s,
4. mail naar spelers en monsters
5. monsterspelleiding assistentie
6. Regelverandering begin evenement
7. Special
8. Wvttk


1. Plotters; heel prettig evenement, goede aansturing vanuit monsterspelleiding, goed op plot kunnen letten. Plot moet wel eerder naar de spelleiders toe zodat die wat meer vrijheid hebben om plot uit te werken. Van tevoren monster bijeenkomst plannen zodat die eerder bij het plot betrokken worden.
Spelers; Belgen vonden het erg leuk, plot komt wel langzaam op gang en de monsters mogen iets dieper gebrieft worden. Jammer dat er plots een groen hek stond voor de bar, hier moeten wel regels voor opgesteld worden. Binnen het hek mag niet gevochten worden, mag geen spreuken gegooid worden naar buiten en niet als veilige haven gebruikt worden tijdens gevechten. Tentenkamp weer naar de oude plek, nieuwe plek was teveel grind.
Plot is goed gevallen onder de spelers, verschillende groepen zijn bij elkaar gekomen.
Gevoel onder de spelers is dat het moeilijk is om het plot van de 9 hellen op te lossen omdat ze niet op het eiland kunnen komen. Hoe ze dit bij spelleiding kunnen krijgen? Tijdens de evenementen is het handig om moeite te doen en dit ook duidelijk zichtbaar te doen. Niet te gaan zitten afwachten tot spelleiding met de oplossing komt.
Monsterspelleiding; monsters vonden het erg gaaf, 1 na die vond het wat minder. Is erg goed bevallen, veel complimenten gehad. Tim blijft monsterspelleiding doen maar wel met enige aanpassingen. Monsterhok wordt anders ingericht, hiervoor moeten wel dingen aangeschaft worden. (zie punt 3).
Bar; steffy, johanna, angie en spelers die bijsprongen. Heel goed team, maar teveel afwas om de bar te draaien. Enige oplossing is spelers in te huren maar dit is onvoldoende stabiel om op te bouwen. Frank kan meer budget vrijmaken voor het eten als we geen plastic borden doen. Dit levert helaas erg veel afwas op voor de bar. Plan; iedereen moet zijn eigen spullen meenemen, afwassen en afdrogen in de keuken. Eventueel zelf aardewerk en mokken van nara maken. “live” muziek of entertainment in de bar.
Meer bier op vrijdag al halen. Afgelopen keer was het te weinig.
Kruiden; mensen die kruiden zoeken nemen een vuilniszak mee en ruimen het bos op. Dit verdiend een beloning, bij meer afval zeldzamere kruiden.
Parkeren; komen steeds meer auto’s bij, is niet logisch in te parkeren. We mogen tussen Rudy en de boswachterswoning parkeren. Volgende keer parkeerwachter aanwijzen en briefjes achter de ruit laten leggen.
Dievenpad; tenten en slaapzalen zijn OC. Mensen moeten wel hen ic spullen binnenspels houden en niet op een “veilige” plek houden. Evt kunnen tenten gemarkeerd worden als zijnde IC en mogen gebruikt worden om te jatten. Spullen die gejat worden door monsters moeten wel in het spel blijven en niet in het monsterhok gelegd worden. Wat er NIET gejat mag worden; bord/mok/bestek en OC spullen.
Medisch; mensen met allergieën zorg zelf voor medicatie. Geldt ook voor muggen en evt azaron oid.
Bob; normaal Esther maar bij afwezigheid, wie? Steffy en Esther.

2. Stabiel, financieel gezonde stichting. Momenteel 3300 euro op rekening en 200 in kas. Ruim 1000 euro moet in de reserve blijven staan voor calamiteiten. Dus 2000 te investeren.
3. Aantal zaken moeten gekocht worden. Nieuwe bakken met vakverdeling. Ook zakjes maken voor de kleine spullen. Porto’s vervangen en dan met oortjes. Tim gaat kijken wat de mogelijkheden zijn. Orcen oren zijn ook nodig.
4. De mail naar de spelers moet eerder de deur uit en iedere keer nieuwe info geven. Niet iedere keer het standaard mailtje blijven sturen. Digitale flyer maken met teasers om mensen te prikkelen. Monstermail door monsterspelleiding laten doen.
5. Assistentie monsterspelleiding bij de monsters vragen. Bas wilt dat waarschijnlijk wel doen. Tim benadert deze.
6. Geen regelwijzigingen op het event zelf doorvoeren maar van tevoren wel aankondigen. Nadenken over schilden en sporen zoeken. Evt glow in the dark kiezels. In de regels voor de spelleiding is een fout geslopen door de vertaling. In de dropbox is al gewijzigd. Alle regels moeten nagekeken worden ivm de vertaling. De engelse versies moeten weer naar de dropbox om gecontroleerd te worden.
7. Oktober plannen voor een special.
8. Mogelijke spelleiders; Ruben van de belgen en evt Bas van de monsters
Gaan we nog naar Avatar? Waarschijnlijk niet, erg duur en groot.
Aantal boeken van de atherin bibliotheek worden door angie en ray gefishreped. Nog geen tijdslimiet wanneer die klaar gaan zijn.
De chaosstaf van Lachleidon kan weer in elkaar.
De krijtborden moeten opnieuw in de verf (maaike).


Aan te schaffen voor de komende keer;
- Kleine plastic zakjes voor de afval
- Kisten voor monsterhok en porto’s (tim)
- Afwasteiltjes en handdoeken (maaike)
- Tafellakens (angie)
- Banieren met doeken om de muur te breken
- Glow kiezels bestellen (esther)


Actielijst;
Monsterbriefing plannen (samen met tim)
Engelse versies regels naar dropbox (evert/ray)
Bordjes verven (maaike)
Offerte voor porto’s (tim)
Kiezels bestellen (esther)
Tafellakens (angie)
Afwasteiltjes en theedoeken (angie)
Banierenstokken (evert)
Banierstof
Meer bier halen
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jacco

avatar

Aantal berichten : 21
Registratiedatum : 02-07-09

BerichtOnderwerp: Re: notulen 13 mei 2012   do aug 02, 2012 10:18 am

Hoi,

Ik denk dat het niet de bedoeling is dat ik de notulen kan lezen, echter kan ik het vrij gemakkelijk inzien.
Er zit een knopje dat heet onbeantwoorde berichten. Via dat knopje is het mogelijk het in te zien.

Iets voor de moderators??

gr.
Jacco
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
notulen 13 mei 2012
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Stichting Atherin :: Notulen-
Ga naar: